3 Aralık 2009 Perşembe

İN THE GOOD 'OL SUMMERTİME MİNİ-QUİLT SWAP

Quilting blogger'de yapılan İn The Good 'Ol Summertime Mini_Quilt Swap etkinliği için yaptığım panoyu paylaşıyorum.Amerika'da yaşayan arkadaşım Tereza Lorenzo'ya gönderdim.Teresa'dan çok beğendiğini dikiş odasında pano olarak kkullandığını anlatan mailler mektup aldım çok hoşuma gitti çok sevindim...
Aslında yapım aşamalarını fotoğrafladım başka bir zamanda yapım aşamalarını anlatırım.Her zaman ki gibi kesemi, yerli basma kumaşları, İznik Çini resmi olan bir kartpostal ve yazdığım notumla postaya verdim.PTT Kargoyla bir hafta gibi kısa bir sürede eline ulaştı Panomda konuyu deniz olarak belirleyip deseni hazırlayıp kağıtlı elde çalışma olarak çalıştım.Sadece kenar şeritlerini makinada dikip, elde yorganlama yaptım.

Yo-yodan güneş hazırladım.
Gökyüzünde uçan martıları denizdeki yelkenliyi yapıp ismini 'deniz' koydum.



Denizde yüzen karabatakları yaptım gerçi ben onları kara tavuğa benzettim :))) Yaptığım işlerde arka kısmına etiket mutlaka yapıyorum.
Arka yüzü...

7 yorum:

nazardeğmesin07 dedi ki...

her zamanki gibi harika bir çalışma ellerinize sağlık sabır işi gerçekten...

Saniye's handcraft dedi ki...

*nazardaymesin07* çok sağol canım seni gördüğüme sevindim sevgilerimle

*kelebekana*-* dedi ki...

denizin görüntüsü ve martılar çok güzel olmuş ...eline sağlık ..

Unknown dedi ki...

çok güzel olmuş bunlar ...

Adsız dedi ki...

Merhaba Saniye Hanım, çok güzel bir kırlent yapmışsınız, ellerinize sağlık. Hatta kenarındaki mavili basma bana çok tanıdık geliyor. :)
Size birşey sormak istiyorum, siz yayınladığınız fotoğrafların üzerine blog isminizi yazıyorsunuz. Ben de yazmak istiyorum ama nasıl yazılacağını bilemiyorum, bana nasıl yapmam gerektiği konusunda bilgi verir misiniz? Selamlar.
www.akrepburcu58.blogcu.com

Saniye's handcraft dedi ki...

kumaş tanıdık geldi ...:))))fotoğrafların üzerine yzı yazmak için photofiltre diye bir programdan faydalanıyorum internetten araştırıp bulabilirsiniz sevgilerimle

pınar gencal dedi ki...

merhaba saniyecim,
bloğunu yeni inceleme fırsatım oldu ellerine kollarına sağlık.bence bu güzel el becerini keçede de kullanabilirsin. senin gibi yeteneğim olsa direk keçeyle ilgili birşeyler yapardım.şu son zamanlarda o kadar güzel şeyler var ki..
sana sevdiklerinle mutlu, güzel ve bol gülücüklü bir sene diliyorum:)