6 Eylül 2009 Pazar

33 Köy 3003 Öğrenci İçin El Ele

Bir kaç gün önce bir mail almıştım bir kampanyadan bahsediyorlardı.33 Köy 3003 Öğrenci İçin El Ele http://www.birmilyonkalem.comÖğrencilerin çeşitli ihtiyaçları var bunlardan biride kalem kutusu...Şimdiye kadar kalem kutusu gönderilmemiş .Bende elimden geldiği kadar dikmeye çalışacağımı malini atmıştım.Bugün dikme işlemine başladım ve dikerken aşamalarını fotoğrafladım belki ihtiyaç sahibi öğrenciler için dikmek isteyen çıkabilir.İllaki yeni kumaş almak gerekmez diye düşünüyorum elimizde kalmış bir kalem kutusu ölçüsünde olan kumaşlarımızı ihtiyaç değerlendirebiliriz. El emeğimizle onlara destek olabiliriz
Dikim aşamaları şöyle....
İki dikdörtgen kumaşa ve bir fermuara ihtiyacımız var ben fermuar olarak metre olarak satılanlardan kullanıyorum.Fermuarı diktikten sonra iki yan dikişi atıp zemin kısımında dikişini bitirip hem üst kısmına hemde alt kısmına körük yapıp bitirdim yapanlara kolay gelsin diyorum.
Kampanya için http://www.birmilyonkalem.com/ uğramanızı tavsiye ederim.Herkesin ufak da olsa yapabileceği şeyler var diye düşünüyorum...

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Snaiye Hanım,

Emeklerinize, güzel yüreğinizesağlık. 3003 çocuk için gösterdiğinizçaba için çok teşekkür ederim. Dilerim sizi 1MK okurları ile de buluşturabiliriz.Yazar kadromuza katılamnız bizi çok sevindirir.

Sayfanıza gelen dostlarda belki kampanyaya destek olurlar.

Çocuk kahkahalarına karışmak umuduyla..

Unknown dedi ki...

Ne güzel düşünmüşsün canım arkadaşım.
ellerin dert görmesin.sevgiler.

Stil Direktoru dedi ki...

Bende yazdım canım ablam umarım işe yarar, bu arada Saniye ablacım ne haddime muhteşemsiniz bilakis nasıl birşey o nerede gördünüz nasıl izah edebilirim ki takı ürünleri satan yerlere?

Kitchen Sweet Kitchen dedi ki...

Ne güzel ne hayırlı bir çaba.Ellerinize sağlık.Çok şirin olmuşlar:)

nagice dedi ki...

harikasınız.sizi gönülden kutluyorum.bizde altınörgü forum olarrak etkinlikler düzenliyerek elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
kolaygelsin..

Unknown dedi ki...

Saniye hanım gönlünüze ellerinize sağlık güzelliklerde buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın :)

Unknown dedi ki...

Saniye hanım güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.Güzelliklerde buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın... :)

Unknown dedi ki...

Saniye hanım linki sizde yüklemişsiniz bende yükledim ancak görüntü yok görüntüyü ben nasıl yükleyeceğim bir türlü yapamadım bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz sevgiler görüşmek üzere Sevgiyle kalın :)

Unknown dedi ki...

Canım öncelik samiyetiniz için teşekkürler bloga bende link yükledim küçük küçük pencere
bloğun altında (sizde yapmışsınız) ben onun içine görüntü nasıl aktaracam çözemedim inşallah anlata bilmişimdir. Görüşmek üzere

Unknown dedi ki...

Saniyecim linki yerleştirdim ancak görüntü nasıl eklenecek onu çözemedim :( teşekkürler

Rumeysa dedi ki...

içim bir hoş oldu.. ne dıyım yuregınıze saglık..

Unknown dedi ki...

size dönemedim kusura bakmayım sorunu çözdüm sayenizde teşekkürler iyi geceler :)

Saniye's handcraft dedi ki...

yardımım dokunduysa ne mutlu bana iyi geceler