3 Mayıs 2009 Pazar

örnek bezi

Patchwork kursuna gittiğim zaman kız kardeşime yaptığım yatak örtüsü ... Adının örnek bezi olmasının nedeni patchwork öğrenilmesi gereken modellerden yapılmasıdır .Beş sene önce yapmıştım.Bugün çeyizden çıkarıp resmini çektim.Patchwork kursunda aynı hocaya iki sene gittim .Çok şeyler öğrendim ,şuan herhangi bir kursa gitmiyorum.Evden çeyiz işleri yapıyorum.
Örtünün yapımına gelince...
Yirmi temel bloktan oluşuyor.Elde ve makinada çalıştım.Ara bordürleri üçlü ve dokuzlu pençten oluşuyor.Yorganlamasını kız kardeşim yaptı.






11 yorum:

dshandmade dedi ki...

ellerine sağlık, saniye'cim. Ne güzel olmuş. kardeşin güzel günlerde kullansın.

hobilerim ve ben dedi ki...

ellerine sağlık arkadaşım...çok güzel bir örtü olmuş...kardeşin de iyi günlerde kullansın...

saniye dedi ki...

dikiş sepeti beğendiğine sevindim teşekkürler sevgilerimle

hobilerim ve ben teşekkürler canım beğendiğinizi görünce daha bi motive oluyorum sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Merhabalar Saniyecim.Kelebeliğin sitesinde kardeşlik listesinden buldum seni.Yeni kardeşimi ziyarete geldim.Çok mutlu oldum bu güzel bloğuna rastladığıma.hemen izlemeye alıyorum seni.
Ayrıca bloglara yolculuk etkinliğim var.Orada blogları tanıtoyorum.En kısa sürede senin bloğu da tanıtacağım.Görüşmek üzere.Sevgilerimi yolluyorum.

saniye dedi ki...

örgüknit sağol kardeşim ziyaretine sevindim çok teşekkür ederim bende sana sevgilerimi yolluyorum

Adsız dedi ki...

Merhaba ismim Hatice sitenizi 10 marifette dolaşırken buldum.Harikasınız.Bende kırkyama yapmak istiyorum ama kumaşı nasıl kesmem gerektiğini bilmediğim için duruyorum.Kumaşı düzgün kesebilmek ,doğru ekleyebilmek için almam gereken bir malzeme var mı ve bu bahsettiğiniz kağıdın cinsi ne .Yardımcı olursanız çok sevinirim.Benim bir bloğum yok mail adresime cevap yazarsanız sevinirim hbabali@hotmail.com

saniye dedi ki...

merhaba Hatice
kumaşı doğru kesebilmel için mat takımı (kırkyama kesme takımı) alman lazım içinde kesme panosu,rulet,cetvelden oluşuyor singerlerde var herhalde kağıtlı çalışmadan bahsediyorsunuz ? şimdi kağıtlı çalışma demek a4 kağıdının üstünde yapacağınız desen var üzerinde sırayla dikeceğiniz sıra numaraları yer alıyor o sıraya makinada dikiliyor.msn nize mesaj olarak da atıcam ziyeratin ve soruların için teşekkürler sevgilerimle

Elizabeth dedi ki...

Dear quiltfriend,
My sister is, after an exiting period, finaly pregnant of her first baby. Now I would like to make a bright-colored quilt for her and her baby
of patches from all over the world. I try to collect sraps of 12x12 cm (5x5 inch). Do you have a piece of fabric that may be suitable, I would really like to use it!
Many thanks and warm greetings,
Elizabeth Kremer
Wedderweg 91
9665 JM Oude Pekela
Netherlands
http://beautysalonambiance.blogspot.com/

Nur dedi ki...

ellerinize sağlık çok güzel olmuş

Adsız dedi ki...

MERHABALAR CANIM BUGÜN SENİN BLOĞUNU TANITIYORUM.SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM.

saniye dedi ki...

Nur ziyarete gelmene sevindim sevgilerimle

örgüknit bana yer verdiğin için çok teşekkür ediyorum sevgilerimle