5 Aralık 2009 Cumartesi

Titanyum Nakışı

Derya Şahin Kurs Merkezinde yaz seminerinde titanyum nakışına gitmiştim.Yazdan kalma hediye yaptığım pano...
Uyguladığım teknikler boncuk nakışı,maraş işi, bolonya iğnesi,titanyum nakışı, deri çalışması,basit el nakış teknikleri.... Boyutlu çalıştım her ne kadar resimlerde belli olmuyorsa da boyutludur.Ev hediyesi olarak arkadaşıma yapıp götürdüm çok beğenildi.

3 Aralık 2009 Perşembe

İN THE GOOD 'OL SUMMERTİME MİNİ-QUİLT SWAP

Quilting blogger'de yapılan İn The Good 'Ol Summertime Mini_Quilt Swap etkinliği için yaptığım panoyu paylaşıyorum.Amerika'da yaşayan arkadaşım Tereza Lorenzo'ya gönderdim.Teresa'dan çok beğendiğini dikiş odasında pano olarak kkullandığını anlatan mailler mektup aldım çok hoşuma gitti çok sevindim...
Aslında yapım aşamalarını fotoğrafladım başka bir zamanda yapım aşamalarını anlatırım.Her zaman ki gibi kesemi, yerli basma kumaşları, İznik Çini resmi olan bir kartpostal ve yazdığım notumla postaya verdim.PTT Kargoyla bir hafta gibi kısa bir sürede eline ulaştı Panomda konuyu deniz olarak belirleyip deseni hazırlayıp kağıtlı elde çalışma olarak çalıştım.Sadece kenar şeritlerini makinada dikip, elde yorganlama yaptım.

Yo-yodan güneş hazırladım.
Gökyüzünde uçan martıları denizdeki yelkenliyi yapıp ismini 'deniz' koydum.



Denizde yüzen karabatakları yaptım gerçi ben onları kara tavuğa benzettim :))) Yaptığım işlerde arka kısmına etiket mutlaka yapıyorum.
Arka yüzü...