8 Haziran 2009 Pazartesi

Bambi Blog Ödülü

Sevgili arkadaşım http://minikmimik-dikisdersi.blogspot.com/ bana Bambi Blog Ödülü vermiş ,beni çok mutlu etti çoooook teşekkür ediyorum.Bende bu ödülü güzel değerlendirmeleri hazırladığı şık çeyizler için gönüldenele arkadaşıma http://gonuldenele.blogspot.com/;yaşadığı yer olan Antalya'yı çok güzel tanıttığı için 'kelebekana ' arkadaşıma http://kelebekana.blogspot.com/ havlulara hayran bırakan 'eylül bahçesi 'arkadaşıma http://eylulbahcesi.blogspot.com/ ;elde yaptığı patchworklere gönül vermiş 'dikiş sepeti ' arkadaşıma http://dikissepeti.blogspot.com/ ve son olarak bloğumu ziyaret eden ismini sayamadığım büüütüüünnn arkadaşlarıma iletiyorum .


SEVGİLERİMLE SANİYE

3 yorum:

dshandmade dedi ki...

saniye'cim çok teşekkür ederim. ne şirin bir ödül bu. ayrıca ödülü gönderdiğin diğer arkadaşların hepsi benim de sevdiğim, takip ettiğim arkadaşlarım. onları da kutluyorum sana sevgilerimi bırakıyorum.

*kelebekana*-* dedi ki...

ay ay ay bana ödülmü gelmiş ..!!!çooook sevindim ..hemen alıp gidiyorum ...seninkadar becerikli birinden ödül almak beni çok mutlu etti ...senin ödülünüde tebrik ederim ...sevgiyle kal...

Unknown dedi ki...

Canım çok teşekkürler.Hem hakkımdaki düşüncelerin hemde ödül için.En kısa sürede gelip alacağım ödülümü.sevgilerimi bırakıyorumm..